fuel pump wont prime

Go down

fuel pump wont prime

Post by STM on Sat Apr 10, 2010 8:57 pm

so i drove my car a couple days ago, running perfect, and when i got it into the street it randomly shut off, didnt sputter or anything just died.

when i turned the key i noticed my pump wasnt priming. i have replaced the fuse,relay, and even went to a walbro pump. I have an sr in my car and yes the black/pink wire is wired up correctly, checked and rewired multiple times. i am fresh out of ideas, any input would be appreciated
avatar
STM

Number of posts : 183
Age : 27
Location : Lombard
Vehicle : 93 hatch
Registration date : 2009-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: fuel pump wont prime

Post by 14k on Sat Apr 10, 2010 10:31 pm

does it smell like burnt wire?
avatar
14k
Admin

Number of posts : 2687
Age : 31
Location : Woodstock IL
Vehicle : Cheby truck
Registration date : 2009-01-18

View user profile http://midwest240sx.forumotion.com

Back to top Go down

Re: fuel pump wont prime

Post by greasemonkey686 on Sat Apr 10, 2010 11:57 pm

yeaaaaaaaaah kinda. some joints are fried in the ecu we just cracked it open. stm is sniffing it like he is in heave... or hell not sure. well anyone gotta ecu for his ass?
avatar
greasemonkey686

Number of posts : 702
Age : 28
Location : Lombard
Vehicle : s13 hatch
Registration date : 2009-10-06

View user profile

Back to top Go down

Re: fuel pump wont prime

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum